Compania noastră

Staub Consulting a luat ființă în aprilie 1998 printr-un proiect care la acea vreme parea un pionierat. 
Cartea de vizita a companiei a inceput ca membru CECCAR, numar de inregistrare 1229, creionata ulterior de o echipa manageriala de exceptie si un portofoliu de clienti multumiti, apoi a devenit membru CCF.
Proiectele companiei sunt asigurate de experți contabili, auditori si consultanți fiscali, înscriși în CECCAR, CAFR și CCF.
Partenerii companiei beneficiaza de servicii de contabilitate și fiscalitate la înalte standarde de calitate ajutându-i în același timp să minimizeze povara fiscală. Inspectorii de resurse umane si salarizare sunt intr-o permanenta comunicare cu partenerii companiei.
Personalul nostru
Personalul nostru este format dintr-un colectiv tânăr, dinamic și bine pregătit pentru a face față situațiilor solicitante des întâlnite în practică.

Participarea la diverse seminarii organizate de instituțiile la care suntem afiliați, mențin pregătirea la un înalt nivel. Pe lângă acestea personalul beneficiază și de sesiuni speciale de training intern. Noutățile legislative sunt urmărite cu atenție și arhivate pentru buna informare a clienților noștri.Suportul tehnic ireproșabil ne asigură liniștea necesară pentru a avea toate condițiile de lucru, pe platforme de lucru avansate. 

Mara Staub           Expert contabil, membru CECCAR, CCFR, CAFR
Mihaela Petre       Inspector resurse umane si salarizare
Anca Ciocan         Director Economic
Mariana Culea      Contabil

Adresa URL a specificațiilor gadgetului nu a putut fi găsită